Verplaatsing van de bakkerij
De nieuwe centrale bakkerij voor alle filialen bij het station Amsterdam Sloterdijk in 2003.
Een banketbakker in de nieuwe centrale bakkerij de Bijenkorf Patisserie aan het werk in 2003
Omdat de productie nog zo verspreid was over de verschillende bakkerijen, liet de efficiency te wensen over en was de hygiëne moeilijk te bewaken. Bovendien lag het in de planning de verkoopvloer in Amsterdam uit te breiden naar 20.000 m2. Daartoe moest de bakkerij verplaatst worden. De oplossing was een centrale bakkerij op te zetten voor alle filialen. Erik Weideman, de ervaren bakkerijleider in Amsterdam, kreeg hiervoor de opdracht. Vlak bij station Amsterrdam Sloterdijk kon op 1 oktober 2003 een nieuw pand worden geopend, waar een jaar later de bakkerij Amsterdam als eerst werd ondergebracht, gevolgd door de overige filialen. Ook werd er een chocolade-atelier ingericht waar de chocoladeletters voor het sinterklaasfeest in allerlei variaties konden worden gemaakt, naast een uitgebreid assortiment bonbons en pralines in luxe verpakkingen.
Erik Weideman, de ervaren bakkerijleider in Amsterdam, kreeg de opdracht een nieuwe centrale bakkerij op te zetten. Vlak bij station Amsterdam Sloterdijk kon op 1 oktober 2003 een nieuw pand worden geopend, waar een jaar later de bakkerij Amsterdam als eerst werd ondergebracht,
De nieuwe centrale banketbakkerij in 2003.
De nieuwe Meesterbanketbakker in Amsterdam in 2000.
De Meesterbanketbakker in Amsterdam met het Café B.
De nieuwe Meesterbanketbakker in Eindhoven in 2004.