Bijenkorf Party Service

De party service zoals opgenomen in Bij journaal van december 1984.

'Feesten en party`s kunnen en willen we niet missen om het leven fleur te geven', was de overtuiging van Martin Holtkamp, die al in 1970 als assistent horecamanager in de Haagse Bijenkorf een Party Service introduceerde. Na de centralisatie van de divisie Horeca rolde hij dit concept uit over de toenmalige La Ruche restaurants in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, en later Arnhem.

De Bijenkorf Party Service hield het midden tussen de grote cateraars die enorme gezelschappen bedienden, en de kleine traiteur die een keurig nouvelle cuisine-dinertje voor zes personen thuisbezorgde. 'De Bijenkorf Party Service wil vooral niet te duur en exclusief zijn, dat schrikt mensen af. Het moet een echte Bijenkorfservice blijven voor een breed publiek. Maar omdat we nu eenmaal de Bijenkorf zijn verwacht men van ons wel iets aparts, iets wat buiten het alledaagse valt, nét een beetje anders', was de mening van Holtkamp.


De Party Service bood klanten een uitgelezen mogelijkheid om thuis een bijzondere kerstmaaltijd op tafel te zetten.

'Feesten en party`s kunnen en willen we niet missen om het leven fleur te geven', was de overtuiging van Martin Holtkamp, die al in 1970 als assistent horecamanager in de Haagse Bijenkorf een Party Service introduceerde.

Meesterbanket aanbod in de Bij van december 2018.

LSA eetservice 2017 in Bij van december.