Natuurlijk en uniek wonen

Voorpagina wonen speciaal uitgave. najaar 2018.

Pagina wonen speciaal uitgave. najaar 2018.

Op de catwalk zie je ze vrijwel ieder seizoen en nu is het dé trend voor het interieur: dierenprints. Het woonconcept anno 2018 van de Bijenkorf toont voor de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer vooral de prints in de vorm van stoffen, bad, bed en keuken textiel in moderne kleuren en dessins in een scala aan merken die de woontrends het best weergeven of speciale producten voor de Bijenkorf maken.


Je wordt geïnspireerd door de ontwerpers en creatieve woon-bloggers en via speciale evenementen of door de inspirerende video’s die de Bijenkorf toont op de social media en in haar catalogi.

Met een paar goed gekozen wilde accessoires maak je van de slaapkamer of badkamer een spannende plek schrijft de Bijenkorf in de Bij van het najaar 2018. Modeontwerpster Fabienne Chapot lanceert haar gloednieuwe home & gift collectie Animaux de Cuisine exclusief bij de Bijenkorf. Exotische flora en fauna zijn de eindeloze inspiratiebronnen voor Femke Zwaan, oprichter van Catchii. Haar borden, kommen, serveerschalen, mokken en wanddecoratie wemelen dan ook van de aapjes, flamingo’s, papegaaien, tijgers en uitheemse bloemen in uitbundig groen, blauw, geel en rood.

Het woonconcept anno 2018 toont voor de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer vooral de prints in de vorm van stoffen, bad, bed en keuken textiel in moderne kleuren en dessins in een scala aan merken die de woontrends het best weergeven.

Diep rood past perfect bij de trend van bloemen- en dierenprints, messing en fluweel. Creëer sfeer in de badkamer, de slaapkamer en de woonkamer, en zelfs buitenshuis.


Zo evolueerde het wonenassortiment na het verdwijnen van de meubelen uit de winkels en beleeft de klant een creatieve en inspirerende etage in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht.

De Bijenkorf brengt nu een inspirerende wonen en vrije tijd beleving in volgende segmenten: koken & tafelen: de plek om alles van kwaliteit te kopen, bed & bad: premium bed en badtextiel , woonaccessoires: Divers en eigentijds assortimenten. Al zijn de sfeervolle woonkamers uit de Bijenkorf verdwenen maar online is er nog steeds een klein eigentijds assortiment aan meubels en verlichting te bestellen. Ook tijdens de speciale seizoens momenten zoals pasen en kerst inspireert de Bijenkorf met speciaal aanbod.

Pagina wonen speciaal uitgave. najaar 2018.

Pagina wonen speciaal uitgave. najaar 2018.

Pasen, voorjaar 2019.

Pasen, voorjaar 2019.