Speciale mailings voor members

Art of Beauty membermailing, november 2015.

In 2010 werd besloten vaste klanten (members) nog slechts vier keer per jaar een premium Inspiration blad thuis te sturen, maar wel iedere maand een speciale membermailing, waarmee de vaste klanten werden verleid tot aankopen op voor hem of haar inspirerende afdelingen.

Dit initiatief werd als volgt aan de Members kenbaar gemaakt:

Member events

Onze Privilege Members ontvangen vooraankondigingen over onder andere het begin van de Sale en zijn dus altijd als eerste op de hoogte. Daarnaast nodigen wij ze graag uit voor exclusieve evenementen in de winkel. Denk aan fashionshows, personal styling-avonden, make-up workshops, een lancering van een nieuw merk en nog veel meer.

Persoonlijke en relevante communicatie

Onze personal touch: wanneer u als Privilege Member uw voorkeuren instelt, kunnen wij u beter van dienst zijn en op de hoogte houden. U ontvangt nieuwsbrieven die relevant zijn en aanbiedingen die in lijn zijn met uw wensen en interesses. Om u beter te leren kennen en u te laten genieten van nog meer voordelen, kunt u eenvoudig een account aanmaken. Met dit account kunt u uw voorkeuren en interesses instellen.


Digitale kassabonnen


Als Member vindt u uw kassabonnen digitaal terug in de Bijenkorf App of in uw e-mail als u een aankoop doet in één van de filialen van de Bijenkorf. Zo kunt u gemakkelijk aankopen retourneren of ruilen. Dit doet u door de QR-code op uw digitale kassabon te laten scannen bij de kassa in het filiaal.


"Als Privilige Member je persoonlijke voorkeuren instellen op de site"

Black label card 2018.

Privilege memberaffiche 2018.

Daarnaast kunt u belangrijke kassabonnen bewaren in het archief van de Bijenkorf App. Zo raakt u uw kassabonnen niet kwijt en kunt u ze eenvoudig terugvinden, ook na langere tijd. De aankoopbonnen, retourbonnen en de bonnen uit het archief worden afzonderlijk van elkaar getoond in de Bijenkorf App. Zo houdt u uw administratie overzichtelijk.


Alle informatie op de iPad en iPhone

De Bijenkorf App 2011

Voor de Privilege Members bood de Bijenkorf App verschillende voordelen: een Member ID als QR code in de App om persoonlijke services en communicatie te ontvangen, terugzien van kassabonnen van de laatste twintig aankopen binnen de Bijenkorf. "Beheer eenvoudig uw communicatievoorkeuren en blijf op de hoogte van exclusieve Privilege Member acties en evenementen” was de aanbeveling. Met uitzondering van het magazine kwam vanaf 2015 alle informatie voortaan digitaal via Membernieuws. Ook van speciale memberacties, zoals koopavonden en vouchers, werden de Members nu via digitale media op de hoogte gebracht. .

Black Diamondcard

De black Diamondcard in 2015

Hoe kwam de klant in aanmerking voor een Black Diamond Card Membership?

Hij of zij werd daarvoor automatisch uitgenodigd voor het exclusieve Black Diamond Card Membership als met de Bijenkorf Card:

* Jaarlijks minimaal €10.000,- binnen de Bijenkorf wordt besteed; of

* Jaarlijks een totaal (transacties binnen en buiten de Bijenkorf) van € 30.000,- wordt besteed.

Zodra een Member aan de criteria voldoet, ontvangt hij of zij een uitnodiging voor het Black Diamond Card Membership. Hiermee blijft men profiteren van dezelfde privileges als houders van de Silver of Diamond Card, maar heeft daarboven een aantal exclusieve voordelen, zoals twee keer zo snel punten sparen binnen de Bijenkorf.


Evenmenten privilege members in 2018.

Vaste klanten mailing uit 2014.