Turn on the lights

Affiche Turn on the Lights, november 2012.

De Bijenkorf heeft zich altijd enthousiast ingezet voor het organiseren van evenementen. Van signeersessies tot modeshows en Valentijnsacties. Een van de grootste prestaties was Turn on the Lights, waarmee sinds 2009 in de loop van november de start van het feestseizoen wordt gevierd. Een spectaculaire straattheatershow, waarbij aan alle Bijenkorven honderdduizenden lichtjes worden ontstoken. Turn on the Lights kan zich meten met dergelijke prestigieuze evenementen in wereldsteden als Londen, New York en Parijs.

Zo'n twintigduizend toeschouwers woonden op 17 november 2015 in Amsterdam de zesde editie bij van deze spectaculaire happening, waarvoor om klokslag 19.00 uur Quinty Trustfull het startsein gaf. Op de Dam genoten de toeschouwers van de optredens van de vermaarde Spaanse straattheatergroep Grupo Puja! en zangeres Willemijn Verkaik, die het nummer Let it Go uit de film Frozen vertolkte. Met als hoogtepunt een wonderschoon vuurwerk en ook dit jaar weer het ontsteken van de dertigduizend ledlampjes aan de gevel van de Bijenkorf, ten teken dat Nederlands meest luxueuze warenhuis helemaal klaar was voor het feestseizoen.

Zo'n twintigduizend toeschouwers woonden op 17 november 2015 in Amsterdam de zesde editie bij van de spectaculaire happening "Turn on the Lights", waarvoor om klokslag 19.00 uur Quinty Trustfull het startsein gaf.

Affiche Turn on the Lights 2015 in Eindhoven.

Affiche Turn on the Lights in Maastricht 2015 en in Amsterdam 2013