De Horeca tijdens de DDD

Saté met witte rijst en atjar tjampoer tijdens de Drie Dwaze Dagen, 1998.

Bij de start van de Drie Dwaze Dagen in 1984 deed de Food en Horeca divisie onmiddellijk mee. Net als in Frankrijk met een Choucroute à l’ Alsascienne, in buffetvorm, zodat de klant zelf zijn schotel kon samenstellen. Het werd een doorslaand succes, een paar jaar later gevolgd door het al even succesvolle Indonesische Rijsttafelbuffet. Ook de Meester Banketbakker droeg zijn steentje bij tijdens de Drie Dwaze Dagen, zij het met een beperkt assortiment, waarmee hij echter wel een belangrijke bijdrage aan de feestvreugde leverde.


Behalve de Drie Dwaze Dagen is ook de feestelijke finale voor de Bijenkorf altijd een cruciale periode van het jaar geweest. Door de koks van La Ruche werd speciale aandacht besteed aan het jaarlijkse kerstmenu en in BIJ magazine werd ieder jaar een speciaal feestmenu gepresenteerd.


De deelname aan de Drie Dwaze Dagen van de Horeca en de Meester Banketbakker met rijsttafels en banket ieder jaar een doorslaand succes.

Pagina uit Drie Dwaze Dagen boekje van donderdag 2 oktober 2012.

Drie Dwaze Dagen advertentie, 2008.