Opvallende producten

Het hexagoon taartje van de Drie Dwaze Dagen. Altijd een bestseller.

Tijdens de eerste Drie Dwaze Dagen in 1984 werden lp's en boeken per kilo verkocht.


In 1988 ging er 17.000 kilo klassieke boeken over de toonbank, voor de prijs van 10 gulden per 500 gram. En voor 25 gulden mocht een Bakitosok met zoveel mogelijk sokken worden gevuld.

La Kerko zijden blouses in maar liefst 24 kleuren, gingen weg voor vijftien gulden. Ze werden met handenvol de lucht in gegooid naar de gretige klanten.


Op de lingerieafdeling waren de bh's van topmerken zo gewild dat klanten ze letterlijk stuk trokken in hun poging ze te bemachtigen

Mobiele telefoons, laptops, cd-spelers ,in die tijd vernieuwend, branchevreemde producten, zoals Segway, ballonvaart, auto’s, elektrische scooters, K’nex in een puntzak: voor vijftien gulden zo hoog mogelijk bouwen/stapelen.


Voor het grootste kraslot ooit in Amsterdam moest je op een hoogwerker klimmen om te kunnen krassen! Op de afdeling heren(onder)mode kwam het tot een handgemeen tussen vrouwen die op zoek waren naar dat supervoordelige merkondergoed voor hun partners.

De Meesterbanketbakker met het legendarisch hexagon taartje in de Drie Dwaze Dagen

In 1992 was er een aanbod van grote, pluche knuffelbeesten om op te zitten. De twijfels vooraf of het publiek daar wel belangstelling voor had, bleken ongegrond: de knuffels waren binnen de kortste keren uitverkocht.

Opvallendste actie in 2000: de verkoop van oldtimer-juxeboxen

In 2001 werd een schilderij van Herman Brood online geveild, en 's nachts om half twee een fles champagne Pol Roger Brut van 15 liter. Later waren er ook sms-acties met elk uur een aanbieding


In 2008 was er het spectaculaire aanbod van een ruimtevlucht/-vaart


Door de jaren heen speelde de Meester- banketbakker met zijn brownies, coulis, sauzen en legendarische hexagon-taartjes een trendsettende rol.